Årsmöte 21/3

Onsdagen den 21 mars är det dags för årsmöte i Trollhättans Naturskyddsförening. Mötet äger rum på Arbetareföreningens Hus, Föreningsgatan 1 (ovanför Café Strandgatan) kl.18.30.  Efter sedvanliga årsmötesförhandlingar visar Jan-Olof Stig bilder och berättar om möten med bergsgorillor. Alla medlemmar är välkomna och är du inte medlem i Naturskyddsföreningen än så kan du passa på att bli det här.

Vi tycker att det är trevligt att fika och bjuder på kaffe och kaka men för att beräkna vore det trevligt om man anmälde sitt deltagande i förväg. Det gör man genom att skicka ett mejl till naturskyddsforeningtrollhattan@gmail.com helst senast den 14/3.

Välkomna!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.