Våra Bilder av Naturen 5/12

Nu är det dags att tömma mobilkameran och ta med dina favoritbilder med naturmotiv på ett USB och dela med dig av dina upplevelser. Vi är inga proffsfotografer men tillsammans vill vi  inspireras och utbyta erfarenheter från olika naturupplevelser runt om vår jord. Det kommer bli bilder från Stora Karlsö och Gotland, Svalbard och Portugal och där DU har fotograferat. Kaffe och fika till självkostnadspris. Vi tänker ca 10-15 bilder per person och om du inte har några bilder är du varmt välkommen ändå!  Onsdag 5/12 kl.18.30 Arbetareföreningens Hus (ovanpå Café Strandgatan).

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.