Fåglarnas kväll 6/2

 

Konsthallen Trollhättan Kl.18.30

OBS! Nytt program!

Peder Winding har tyvärr fått förhinder men vi ställer INTE in! Istället ersätts han av far och son Bergström, förnamn Frank och Henrik, som fotograferat fåglar under flera år. Förutom fåglar från hembygden så visas även bilder från Svalbard och Island samt en och annan bild från Medelhavet. Ordförande Thorulf Lundqvist kåserar om vår fascination för fåglar och Göran Darefelt rapporterar om det gångna fågelåret lokalt. Alla varmt välkomna! Tid och lokal som tidigare annonserat.

Konsthallen är öppen så om man kommer lite tidigare har man tid att se utställningen KONTRAPRODUKTION

Kontakt:

Henrik Bergström

0730-279305 &

Thorulf Lundqvist

0764-267809

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.