En helg i fåglarnas tecken

Lördag: Kan vi rädda våra rovfåglar?

Sture Orrhult är har varit engagerad i projekt för att rädda våra stora rovfåglar och har fotograferat fantastiska bilder. Följ med på en tidsresa i allt det arbete som Örn72 och projekt pilgrimsfalk lagt ner i ett halvt sekel för att rädda rovfåglarna. Parkhallen, Folkets Park kl.15
Till kaffet rapporterar Göran Darefelt om fågelåret 2021 i våra trakter.

Söndag: Guidad fågelvandring runt Spikön. Samling Folkets Park kl.11. Tillsammans med guiden Ulf Lindell vandrar vi runt Spikön och spanar efter övervintrande änder och med lite tur, kanske en kungsfiskare.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.