Program

Uppdatering: Trollhättans Naturskyddsförening har med anledning av Covid-19 beslutat att ställa in alla planerade evenemang fram till augusti 2020. Att våra evenemang ställs in känns såklart tråkigt, men helt nödvändigt med tanke på det rådande läget. Vi hoppas kunna återkomma längre fram med vad som blir av höstens program och även när årsmötet blir möjligt att hålla.

Varje år gör vi två program uppdelat på vår/sommar och höst/vinter. Alla aktiviteter annonseras dessutom här på hemsidan och Facebook. Alla är välkomna till våra aktiviteter – både medlemmar och andra intresserade.

Program i PDF-format

Vår och sommar 2020

Höst och vinter 2019/2020

Vår och sommar 2019

Höst och vinter 2018/2019

Vår och sommar 2018

Program i pappersformat

Våra program i pappersormat går att hämta på Studiefrämjandet, Kungsgatan 42. Vi lämnar även pappersprogram på Stadsbiblioteket och på Kronans bibliotek.