Att svinga en lie…

… är en konst som fler borde få lära sig. Hos oss får du chansen att lära dig allt om slåtter av ett riktigt proffs, Mats ”Lie-Mats” Rosengren. Vi håller en endagskurs lördagen den 5:e augusti med ett begränsat antal deltagare. Anmälan senast 15/7 till Torbjörn Karlsson, 0736-309733 och kursavgiften på 500 kronor motsvarar självkostnadspris.

Mats Rosengren

Söndagen den 6:e augusti är alla välkomna att hjälpa till med slåtter vid Grinnsjötorpet, Hunneberg. Liar och räfsor finns att låna och kunnigt slåtterfolk visar hur en slipsten ska dras, bokstavligen! Vi bjuder på sill och potatis. Bommen vid Prästeklev kommer att vara öppen men det kan bli trångt parkering vid torpet. För vidare information, Lage Rylander 0706-460911 eller Ebba Hammarsköld 0702-535628

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.