Nu kommer hösten…

… och snart även vårt program för säsongen. Först ut är öppet hus på Grinnsjö söndag 3/9 kl.10-15.  Som brukligt brinner grillelden och kaffepannan står på vedspisen. Våra snokledare Kaisa och Helena kommer att ha aktiviteter för alla barn och deras vuxna vid 10.30. Lage Rylander visar film där Göran Söderström berättar om torpet och bergen. Karin och Anders Bohlin har svamputställning och hjälper till med artbestämning. Alla är välkomna! Parkera vid Prästeklev och promenera då parkeringsmöjligheterna vid torpet är begränsade. För de med väldigt korta ben (barn) så kommer det ske en samling vid bommen kl.10.30 så att man kan samåka till torpet.

Skriv också upp lördag den 16/9 i almanackan. Då drar vi till skogs tillsammans med Hans och Henrik Karlsson och diskuterar naturvård och skogsproduktion i Björnspjutet, Väne-Åsaka. Samling på Kavlegården, Hullsjö kl. 10 för samåkning.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.