Jordens Web – föredrag 9/11

OBS!!! Nytt datum!

Torsdagen den 9 november berättar Göran Sjöberg och Mikael Rokvist om jord i Huvudbibliotekets studiesal kl.17.30. Friska jordar är en förutsättning för att vi ska kunna odla och producera livsmedel men vad händer med jorden i det högintensiva industriella jordbruket? Göran Sjöberg berättar om hur det myllrande livet i marken samverkar under våra fötter och hur det moderna jordbruket tar livet av det mesta som finns i humuslagren. Mikael Rokvist, med 20 års erfarenhet av permakultur, visar hur vi kan återställa jorden och rädda liv. Fri entré, alla välkomna!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.