Lär dig använda Artportalen 29/3

Är du ofta ute i skog och mark? Då kan det här vara något för dig! Artportalen är ett system för inrapportering och sökning av artobservationer i Sverige. Artportalen är ett öppet system och används av myndigheter, forskare och naturvårdare såväl som privatpersoner. Artportalen är ett viktigt verktyg för naturvård och en unik källa till kunskap som leder till riktade naturvårdsinsatser och som kan hjälpa oss att se trender för att förebygga miljö- och klimatproblem. Under ledning av Mikael Jeppsson lär vi oss hitta i systemet och rapportera in observationer.

Vi träffas i Studiefrämjandets lokal i Vänersborg, Residentsgatan 7. Onsdag 29/3 kl 18-19 i Studiefrämjandets lokal i Vänersborg.

Välkomna!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.